Binnen 1 dag een offerte op maat  •  Laagste prijs garantie!!   Snelle levering voor (on)bedrukt textiel

0314 - 642647        info@qprints.nl 

     

Disclaimer

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Niets van deze website mag geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming van QPrints.

Ondanks het feit dat QPrints de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op de website, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. QPrints kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden geacht voor onjuistheden en/of onvolledigheden van de op de website van QPrints opgenomen informatie en tarieven.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en alle genoemde prijzen zijn indicatief en inclusief BTW. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Hoewel QPrints alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is QPrints niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet worden verzonden.

De website van QPrints bevat links naar andere sites die niet door QPrints worden onderhouden en ter informatie van de bezoekers van onze website zijn opgenomen. Hoewel QPrints uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan QPrints niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door QPrints worden onderhouden wordt afgewezen.

Op de levering van al onze artikelen en dienstenzijn uitsluitendde leveringsvoorwaarden van QPrints van toepassing.

Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden via onze contactpagina zodat wij indien nodig maatregelen kunnen nemen.

 

 Copyright © 2016, QPrints