Binnen 1 dag een offerte op maat  •  Laagste prijs garantie!!   Snelle levering voor (on)bedrukt textiel

0314 - 642647        info@qprints.nl 

     

Bestelling en levering

Leveringsvoorwaarden

Voor al onze offertes en leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn opgenomen in het colofon onderaan deze pagina. 

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
De genoemde prijzen zijn gebaseerd op een minimale afname. Bij afname van grotere aantallen wordt een kwantumkorting toegepast.
Prijzen zijn onder voorbehoud, prijswijzigingen kunnen direct worden toegepast.

Levering

Bestelde artikelen zijn af te halen bij onze drukkerij of kunnen per post of pakketdienst naar u worden verzonden. Kosten hiervoor zijn afhankelijk van aantallen en afmetingen van bestelde producten.

Levertijd

Opdrachten worden in behandeling genomen en genoemde levertijden gaan in na ontvangst van uw betaling.

Levertijden verschillen per product en zijn mede afhankelijk van levertijden van onze leveranciers. Voor alle artikelen geldt: Levering zolang de voorraad strekt.

Onbedrukt textiel kan binnen één werkdag worden geleverd, indien dit voor 12.00 uur is besteld en betaald.

Voor bedrukt textiel geldt een andere levertijd. Voordat wordt overgegaan tot het bedrukken, wordt eerst een digitaal voorbeeld ter goedkeuring aan u toegestuurd.Nadat u akkoord bent gegaan kan de opdracht worden uitgevoerd. Voor bedrukken van textiel hanteren wij een levertijd van minimaal 3 werkdagen.

Snellere levering is mogelijk. Spoedorders kunnen alleen in overleg geplaatst worden, hiervoor wordt een extra toeslag berekend.

Facturering en betaling

Indien u een bestelling bij ons wilt plaatsen ontvangt u altijd eerst een offerte. Zodra u ons opdracht hebt gegeven, ontvangt u een factuur. Uw bestelling wordt in behandeling genomen, nadat wij uw betaling hebben ontvangen.

Veilig en gemakkelijk betalen staat bij QPrints voorop. Maakt u gebruik van internet bankieren bij de Rabobank, ABN Amro, Fortis, ING of SNS Bank of een andere aangesloten bank? Betaal uw bestelling dan in uw eigen vertrouwde omgeving van internet bankieren met iDEAL.

Retourneren/annuleren

Drukwerk is maatwerk. Het herroepingsrecht is niet van toepassing doordat we het product niet opnieuw kunnen verkopen. Niet-gepersonaliseerde producten kunt u wel terugsturen.

Voor niet-gepersonaliseerde producten hebt u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Dit kan bijvoorbeeld door ons een mail te sturen o.v.v. uw ordernummer aan info@qprints.nl

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Handelwijze bij herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan (met uitzondering van eventuele extra kosten die wij hebben gemaakt ten gevolge van uw herroeping) terug.

Indien u de goederen al heeft ontvangen, dient u deze onverwijld, doch binnen 14 dagen na herroeping van de overeenkomst, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

U ontvangt de door u gedane betalingen van ons terug binnen een termijn van 14 dagen nadat wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen c.q. op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Zodra wij de goederen hebben ontvangen zullen we terugbetalen. 

Let op: het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerkproducten. Drukwerk en bedrukte artikelen kunt u daarom niet terugsturen. Dat is gepersonaliseerd en niet opnieuw te gebruiken.

Klachten

Wanneer u een klacht heeft of niet helemaal tevreden bent over QPrints of over uw bestelling, dan horen wij dat graag. We zullen onze uiterste best doen om uw klacht naar tevredenheid af te handelen en indien mogelijk maatregelen nemen om dergelijke klachten in de toekomst te voorkomen.

Neemt u bij een klacht dus alstublieft contact met ons op via de mail info@qprints.nl of telefonisch 0314 393748.

Garantie

Wij garanderen dat elk door ons geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Voor een aantal artikelen geldt een specifieke garantie c.q. garantietermijn. Als bij normaal -met de bestemming corresponderend- gebruik gebreken optreden in of aan artikelen, stelt QPrints vast of garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en/of vervanging. Op garantie kan geen aanspraak worden gemaakt als het defect of de slijtage kennelijk het gevolg is van nalatig onderhoud, of als de slijtage als normaal kan worden beschouwd.

Privacy

De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in het QPrints klantenbestand. In dit bestand worden ook de gegevens opgenomen die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van bestellingen, zoals bestel-, bezorg- en betalingsgegevens. Het klantenbestand wordt gebruikt voor de uitvoering en afwikkeling van de bestellingen en voor marketingdoeleinden. Indien u geen prijs stelt op ongevraagde QPrints reclame (post, telefoon of e-mail) dan kunt u ons dit schriftelijk of per e-mail melden. Aan derden wordt geen inzage gegeven in het QPrints klantenbestand.

Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en/of betalingsvoorwaarden akkoord gaat. QPrints heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Betaalopdrachten voor giro- of bankinstellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht (dan wel machtiging) tot betaling geeft.

Eventuele afwijkingen op de afbeeldingen op onze website in kleur/model kunnen voorkomen.

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling?

Heeft u vragen of problemen met het plaatsen van een bestelling of het aanvragen van een offerte? Wilt u meer informatie over een product, over de kwaliteit of over onze bedrukkingsmogelijkheden?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling op telefoonnummer: 0314-393748. Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.

 

 

 Copyright © 2016, QPrints