Binnen 1 dag een offerte op maat  •  Laagste prijs garantie!!   Snelle levering voor (on)bedrukt textiel

0314 - 642647        info@qprints.nl 

     

Gevel-/raambelettering

Gevelreclame

De gevel van uw pand is het eerste aanzicht van uw bedrijf. Het is het visitekaartje van uw bedrijf en laat een bepaalde indruk achter bij uw huidige en toekomstige relaties.

Om die ene unieke gevelreclame te creëren, inventariseren wij uw wensen en eisen. Wij bestuderen uw huisstijl en gaan op zoek naar het beste zichtpunt van uw pand. Op basis hiervan doen wij een voorstel voor de gevelreclame die hierbij het beste aansluit.

Er zijn verschillende soorten gevelreclame mogelijk, zoals freesletters, doosletters, banners en lichtreclame.

 

Raambelettering

Raambelettering maakt de uitstraling van uw bedrijf compleet. Ramen en deuren kunnen op verschillende manieren functioneel zijn en uw bedrijf nog aantrekkelijker maken.

De mogelijkheden in folies, kleuren en ontwerp zijn eindeloos. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat we samen tot het mooiste eindresultaat komen.

Raambelettering kan ook privacy beschermend zijn en extra veiligheid bieden. Denk bijvoorbeeld aan melkglasfolie op de juiste hoogte. Ook one-way-vision-folie wordt vaak toegepast. Hierbij kunnen buitenstaanders niet naar binnen kijken en hebben medewerkers wel voldoende zicht en daglicht.

Een combinatie van verschillende folies is ook mogelijk.

 Copyright © 2016, QPrints